Despre noi

logo.png
Tableta, smartphone, laptop... dispozitivele tale mobile sunt mereu alaturi de tine

Intotdeauna usor de accesat. In continua miscare.
Mereu dispuse sa iti asculte dorintele si comenzile.

Vetter este mereu alaturi de dispozitivele tale mobile

PROTEJEAZA | SUSTINE | ELIBEREAZA | PERFECTIONEAZA

Suntem absolut dedicati protejarii si sustinerii dispozitivelor tale mobile. Nu suntem designeri sau ingineri
de renume mondial; suntem doar extrem de exigenti in ceea ce priveste calitatea produselor noastre.

SUSTINE DISPOZITIVELE MOBILE

acumulatori | cabluri si adaptoare


Desi majoritatea il denumeste generic “acumulator”, din punctul nostru de vedere acestea este inima dispozitivului tau mobil. Iar cand vine vorba de calitate, celulele si circuitele de protectie sunt cele care fac diferenta.

Fie ca este vorba de un acumulator intern sau de unul extern, produsele Vetter au la baza celule si circuite produse la cele mai inalte standarde calitative. Acumulatorii Vetter au o durata de viata prelungita si, mai ales, ofera o protectie sporita impotriva supra-incarcarii sau supra-incalzirii.

Pastrand exigenta in ceea ce priveste calitatea microcircuitelor, firelor si conectorilor, cablurile si adaptoarele Vetter sunt menite sa asigure dispozitivelor tale mobile conectivitatea perfecta, fie ca este vorba de viteza transferului de date sau de eficienta incarcarii.
img1_empower.png

PROTEJEAZA DISPOZITIVELE MOBILE

huse | folii de protectie


Oricat de atenti am fi, dispozitivele mobile vor fi intotdeauna expuse mediului.
Husele si foliile de protectie Vetter sunt aici sa lupte impotriva socurilor, prafului si zgarieturilor. De la huse din piele cusuta manual, pana la cadre de aluminiu atent finisate si geamuri de protectie de doar 0.08mm, produsele Vetter sunt concepute astfel incat, dincolo de protectie, sa asigure si un grad ridicat de ergonomie.
img2_protect.png

ELIBEREAZA DISPOZITIVELE MOBILE

auto si calatorie | incarcatoare si suporturi


Dispozitivele tale mobile sunt intotdeuna alaturi de tine. Oriunde ai fi.
Accesoriile auto si de calatorie Vetter sunt intotdeauna alaturi de dispozitivele tale mobile. Pentru a le sustine sau a le incarca inteligent, oriunde ai fi.
img3_free.png

PERFECTIONEAZA DISPOZITIVELE MOBILE

dispozitive bluetooth | accesorii inteligente


Dispozitivele bluetooth si accesoriile inteligente Vetter au ca scop perfectionarea interactiunii tale cu dispozitivele mobile. Fie ca este vorba de o boxa bluetooth sau un sistem hands-free inteligent; un suport sau chiar si un selfie stick, produsele Vetter sunt gandite sa completeze inteligent dispozitivele tale mobile.
img4_enhance.png