Viata bateriei - Episodul 1

O ZI DIN VIAȚA UNEI BATERII

Chiar dacă ai vrea ca bateria telefonului tău să țină cât mai mult în timpul zilei, cu siguranță că nu-ți place să faci tot felul de compromisuri - să reduci manual luminozitatea ecranului și nivelul sunetului, să dezactivezi diverse funcții atunci când nu le folosești (datele sau wifi-ul, bluetooth-ul, locația etc), să dezactivezi vibrațiile, să-ți prioritizezi aplicațiile (dezinstalând ce nu utilizezi cu regularitate, dar consumă resurse oricum), să-ți iei gândul de la orice wallpaper animat și să stai pe power saving atât cât e nevoie...

Sigur, în situațiile rare în care nu ai posibilitatea să-ți încarci bateria, măsurile extreme de conservare sunt de înțeles și deosebit de utile, dar în viața de zi cu zi nimeni nu merită să-și “prostească” smartphone-ul și să altereze acel user experience pe care device-urile sunt construite să-l ofere.

Și nici nu are de ce! Poate că bateriile încă par să nu țină pasul cu nevoile utilizatorilor de dispozitive mobile, dar specialiștii spun că acestea vin tot mai dotate cu tehnologii de optimizare a încărcării, încă din fabrică, ceea ce le face capabile să suporte mai multe încărcări în timpul zilei fără a fi afectate în timp. 

„Această mentalitate că supraîncărcarea bateriei sau încărcările prea dese ar fi dăunătoare e destul de învechită, având în vedere tehnologiile actuale de optimizare a încărcării bateriilor pe care companiile le pot construi în dispozitivele lor.“ - Ronald Ho, product manager Google, pentru Business Insider

 

Tehnologiile Smart Charge și Quick Charge 3.0 se asigură că bateria dispozitivului tău se încarcă în siguranță și repede.

 

Tehnologia Smart Charge identifică rapid dispozitivul și asigură o încărcare de până la 2A, în vreme ce tehnologia Quick Charge 3.0 este cu până la 38% mai eficientă decât QC 2.0, o soluție ideală pentru majoritatea dispozitivelor mobile.

Vetter îți pune la dispoziție aceste tehnologii inteligente printr-o varietate de accesorii pentru încărcare normală sau wireless, fixă sau mobilă – acumulatori externi, charging stations, power stations, încărcătoare (auto, de călătorie etc) și adaptoare (pentru prize) plus cabluri inteligente compatibile.

 

Toate acestea îți pot face viața de zi cu zi mai ușoară - acasă, la job, în mașină, în călătorii, oriunde te urmează dispozitivele tale mobile. Nu te feri să le încarci câte puțin la nevoie pe parcursul zilei și ține minte că încărcarea bateriei nu trebuie să te țină pe loc.

Acum ai atât de multe opțiuni încât nici nu vei mai fi nerăbdător/nerăbdătoare să vezi neapărat un breaktrough în industria bateriilor. Mai preocupat/ă vei fi să alegi pachetul potrivit pentru stilul tău de viață... Iar Vetter ți-a pregătit mai multe.