Black Friday for real!

Ai văzut ce reduceri te așteaptă în magazinele Vetter?

 

Din respect pentru dispozitivele tale mobile, te așteptăm în shop-ul online vetter.ro și în orice Vetter Concept Store din București, Otopeni sau Cluj, să te bucuri de Black Friday pe bune - cu oferte bune și decizii și mai bune! Black Friday vine și trece, dar deciziile bune luate azi se simt bine mult timp! Iar astăzi poți fi omul potrivit, în locul potrivit, la momentul potrivit... 

Vinerea Neagră a adus în Băneasa Shopping City și Băneasa Feeria, în AFI Cotroceni, la Aeroportul Internațional Henri Coandă și în Iulius Mall Cluj-Napoca oferte inteligente, care te avantajează pe termen lung.

Dincolo de reducerile de 10% pentru orice produs Vetter achiziționat din aceste locații, dispozitivele mobile se bucură de inspirația și motivația discountului de 25% acordat la achiziționarea a 2 produse Vetter, la alegere. 

De ce două sunt mai bune decât unul? Diferența de la 10% la 25% este mare, dar mai mare este diferența pe care o fac accesoriile Vetter atunci când au posibilitatea să colaboreze pentru dispozitivele tale mobile! De exemplu...  

 

Ce-ar fi pentru un smartphone sau iPhone un acumulator extern Vetter Ultra Light 2nd Gen fără un cablu inteligent precum TYPE-C to Lightning with PD Quick Charge?

 

Împreună, acestea asigură nu doar încărcare rapidă (încărcând modelele de iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 de 3 ori mai rapid decât încărcătoarele lor originale, oferind o putere de până la 18W), ci și siguranță, oferind protecție împotriva tensiunii și curentului înalt, a supraîncărcării sau supradescărcării. Aceste accesorii îți recunosc dispozitivul, îi înțeleg și satisfac nevoile fără ezitare, indiferent unde le porți cu tine. 

Orice drum, orice călătorie, orice zi de lucru sau de weekend va fi mai bună cu așa un "cuplu" Vetter la îndemână. Un acumulator extern micuț, compact și puternic, și un cablu inteligent vor avea grijă ca dispozitivul tău să fie încărcat corespunzător și cât mai rapid cu putință, fiind gata mereu să-ți ofere statusurile necesare pentru ca tu să rămâi în control asupra zilei și programului. 

Ce-ar fi o husă fără o folie de protecție?

 

Fără una dintre ele, protecția nu e completă... Pentru integritatea ecranului, husa de protecție și folia din Sticlă Temperată fac un cuplu indestructibil în fața provocărilor dure. Doar moartea le poate despărți, însă carcasele și sticlele temperate cedează rar și doar în condiții extreme.

Deci, de Black Friday, de ce te-ai bucura de discountul de 10% pentru o husă sau o folie de protecție, când e cel mai avantajos pentru tine și dispozitivul tău mobil să beneficiați de o reducere de 25% la achiziționarea setului complet de protecție (husă și folie Tempered Glass)? Protecția completă este oricum esențială! 

Și ce ar fi...

 

Un suport auto magnetic fără o placă magnetică autoadezivăSau orice accesoriu auto fără un bluetooth handsfreeUn selfie stick fără lentilele foto profesionale - în special fără lentila wide sau filtrul polarizat? 

 

Specialiștii Vetter abia așteaptă să-ți recomande și mai multe asocieri fericite pentru dispozitivele tale mobile și pentru tine, la orice Vetter Concept Store - unde poți afla mai multe despre produsele și serviciile Vetter potrivite pentru tine și te poți bucura de diverse surprize în fiecare zi, precum posibilitatea de a-ți igieniza smartphone-ul sau iPhone-ul gratuit, într-un Vetter UV Sanitizer... (Vinerea Neagră trece, sezonul răcelilor continuă)