2019 e încă aici să te surprindă!

Două magazine noi, un nou look Vetter Concept Store și noi produse!

 

 

 

Poate credeai că anul s-a terminat și te gândeai deja la ce poate aduce următorul, dar 2019 continuă să te suprindă! Bucură-te de fiecare zi din an rămasă cu surprizele pe care Vetter le-a pregătit pentru tine și dispozitivele tale mobile!

 

Am lansat de curând shop-ul online Vetter!

 

Acum poți comanda online produse Vetter oriunde în țară - direct din shop-ul nostru. Accesoriile și acumulatorii Vetter așteptă să le (re)descoperi în cele 4 categorii Vetter: Protect, Empower, Free, Enhance - menite să îți protejeze dispozitivele mobile, să le dea putere, să le elibereze și să le facă mai bune pentru tine. 

Comenzile ce depășesc valoarea de 129 lei sunt livrate gratuit, iar taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 129 lei este de 14.99 lei. Pentru localitățile din afara rețelei de curierat, costul livrării diferă în funcție de zona geografică și constă în Taxa pe regiune + Taxa pe zonă. 

 

Am deschis un nou Vetter Concept Store! 

 

După Vetter Concept Store-urile din Băneasa Shopping City, Băneasa Feeria, AFI Cotroceni și Aeroportul Internațional Henri Coandă, am deschis un nou magazin, de data aceasta în Cluj-Napoca - al treilea oraș pe harta Vetter, după București și Otopeni și al 5-lea magazin offline din lanț... Iar cu proaspătul shop online lansat, ne găsești deja în 6 puncte de vânzare. 

Primul Vetter Concept Store din Cluj-Napoca poate fi vizitat la Iulius Mall Cluj! Specialiștii Vetter abia așteptă să vă recomande tot ce este mai bun și mai potrivit pentru dispozitivele voastre mobile și să vă fie alături. Hint! În curând, dispozitivele mobile pot fi igienizate gratuit și la noul Vetter Concept Store Cluj-Napoca, deci stai cu ochii pe Sanitizer-ul UV Vetter! Când îl vezi la stand, e timpul pentru o igienizare completă a dispozitivului mobil!

 

Am schimbat look-ul magazinelor!

 

Cui nu-i plac upgrade-urile? Dintre toate magazinele Vetter Concept Store, cel din Băneasa Shopping City te va surprinde cel mai tare! Mai multe nu spunem și nu arătăm aici. Nu ne plac spoilerele. Veni, vidi, vici! 

Am lansat produse noi!

 

 

Vetter Pyramid Wireless Charger | 15W Dual Coil Fast Charging, Black

Proiectat special cu un unghi de vizualizare ergonomic de 30° pentru a putea folosi telefonul cu ușurință. Ideal pentru iPhone face ID, FaceTime, vizionare filme, scriere mesaje, efectuare apeluri telefonice hands-free, sesiuni live și orice alte activități desfășurate la birou sau acasă pe timpul încărcării.

Modul de încărcare rapidă Qi asigură un timp mai mic de încărcare, de până la 40%, spre deosebire de modul standard Qi. Această caracteristică se aplică doar dispozitivelor care au activat modul de încărcare rapidă wireless Qi cum ar fi Samsung Galaxy 10+, S10, S9, S8, S8 Plus, Note 10+, 10, Note 9, Note 8. Dacă dispozitivul are modul standard Qi, se va încărca normal, la rata corespunzătoare.

 

Vetter Wireless Car Charger 10W Qi Fast Charging, with Motorized Locking System

Bucură-te de vizualizarea convenabilă și fără efort a telefonului, încărcarea wireless și navigația GPS. Acest suport combină modul de încărcare wireless rapid cu ușurința de montare a dispozitivului.

Modul de încărcare rapidă Qi asigură un timp mai mic de încărcare, de până la 40%, spre deosebire de modul standard Qi. Această caracteristică se aplică doar dispozitivelor care au activat modul de încărcare rapidă wireless Qi cum ar fi Samsung Galaxy 10+, S10, S9, S8, S8 Plus, Note 10+, 10, Note 9, Note 8. Dacă dispozitivul are modul standard Qi, se va încărca normal, la rata corespunzătoare.

 

Căști audio wireless Vetter | Bluetooth 5.0, In-Ear Hedset

Căștile Bluetooth vă permit să efectuați apeluri hands-free și să ascultați muzică fără fir, păstrând o notă de eleganță pe parcursul oricărei activități. Perfecte pentru utilizatorii care își doresc libertate audio și sunet stereo de înaltă calitate, cu tehnologie inovatoare încorporată.

Probabil una dintre cele mai ușor de utilizat perechi de căști pe care le-ați folosit anterior. Nu trebuie să apăsați niciun buton. Scoateți-le din carcasa de încărcare magnetică și "HRVTH05W" apare automat pe smartphone-ul dvs. În câteva secunde, sunteți conectat. Carcasa portabilă vă permite să încărcați de 6.5 ori, oferindu-vă suplimentar aproximativ 14 ore de utilizare (până la 2.5 ore de utilizare cu o singură încărcare).

 

Bucură-te în continuare de 2019 și nu te grăbi să te gândești la 2020! Anul acesta încă mai are multe de oferit!