Când vine vorba despre încărcarea dispozitivelor tale mobile, alege tehnologia pentru o încărcare mai rapidă şi mai sigură, pentru a proteja viaţa bateriei telefonului tău, pentru a-l avea mereu la îndemână sau a-l folosi în siguranţă chiar şi la volan sau în mișcare.

 

Alege tehnologia Smart Charging pentru a detecta automat curentul de încărcare necesar dispozitivelor tale mobile și a le proteja astfel bateriile.

Dacă nu poți controla intensitatea curentului de încărcare, bateriile dispozitivelor tale mobile pot avea de suferit.

La fel și accesoriile de încărcare. Protejează-le indiferent de context, mediu, locație, situație! Vetter îți oferă o mulțime de accesorii de încărcare care folosesc tehnologia Smart Charge.

 

 

Alege tehnologia Power Delivery (PD) pentru a alimenta cu până la 60W laptopurile cu port de încărcare USB-C - precum MacBook 12", Pro 13", Pro 15", Air 2018, Dell XPS 13, HP Elite X2 sau Elite Book X360.

La Vetter găsești stații de încărcare și încărcătoare cu porturi PD USB-C pentru toate dispozitivele tale mobile.

 

 

Alege tehnologia Quick Charge pentru o încăcare tot mai super rapidă! Quick Charge 3.0 are o viteză de încărcare cu până la 38% mai mare decât cea cu care te-a obișnuit versiunea 2.0, iar Quick Charge 4 este cu 20% mai rapid decât versiunea 3.0.

Vetter îți pune la dispoziție o gamă largă de acumulatori, stații de încărcare și încărcătoare care îți oferă cele mai recente versiuni Quick Charge.

 

Și pentru că atunci când le vrei pe toate e bine să le primești deodată, stația de încărcare de la Vetter   Black Core 5 le are pe toate. Cu un port QuickCahrge 3.0, trei porturi SmartCharge 2.4A și unul PD USB-C de maxim 60W, Black Core Charging Station încarcă până la 5 dispozitive, inclusiv laptopuri cu port de încărcare USB-C.

Iar Black Core 5 nu singura stație de încărcare de la Vetter care îți oferă more-in-one. Faimosul Fast Travel Charger pune la bătaie două porturi de încărcare, unul rapid (Quick Charge 3.0) și unul PD USB-C pentru a oferi până la 60W atunci când laptopul tău are nevoie de energie. Cu acest încărcător, laptopul și smartphone-ul tău se încarcă sigur și rapid.

Dacă ești Apple-all-in, dispozitivele tale mobile merită o stație de încărcare iPack – pentru iPhone, Apple Watch și Airpods.

Iar lista poate continua, dar nu înainte să menționăm și alte tehnologii de încărcare pentru care accesoriile de încărcare de la Vetter (inclusiv cablurile și husele de protecție) sunt pregătite să ți le pună la dispoziție.

 

 

Alege tehnologia magnetică MagSafe şi bucură-te de armonia accesoriilor de încărcare şi de protecţie a iphone-ului tău – pentru ataşarea uşoară şi încărcarea a dispozitivelor tale mobile.

Când te gândești la MagSafe, nu te gândi doar la acumulatori sau încărcătoare, gândește-te și la husele de protecție! Dincolo de design, rezistență și confort, alege husele pregătite pentru încărcare magnetică, care permit fixarea acumulatorilor și încărcătoarelor MagSafe (grație cercurilor magnetice încorporate).

La Vetter găsești o mulțime de acumulatori, încărcătoare și stații de încărcare “fără fir” și huse de protecție compatibile.

Dar când încarci “cu fir”, asigură-te că “firul” e la fel de smart și de quick ca accesoriile tale de încărcare. Nu este suficient ca încărcătorul să identifice curentul de încărcare, dacă nu face același lucru și cablul… La fel și cu viteza de încărcare, degeaba e rapid încărcătorul, dacă nu e și cablul.

Când spui încărcare spui acumulatori, încărcătoare și stații de încărcare, spui cabluri de alimentare și mai spui huse de protecție. La Vetter le găsești pe toate. Pentru toate tehnologiile de încărcare de care dispozitivele tale au nevoie pentru a ține pasul cu tine. Vino la orice Vetter Concept Store sau în magazinul online!