Black Friday Everyday – the Vetter way - vetter.store

Black Friday Everyday – the Vetter way

Alege tehnologia! Citit Black Friday Everyday – the Vetter way 3 minute Urmator Dăruiește respect!

 

Black Friday Everyday este un concept creat din respect pentru dispozitivele mobile.

La Vetter te așteptăm în fiecare zi cu oferte, reduceri, pechete promoționale și multe alte surprize. Nu trece zi fără discount în magazinele și shop-ul online Vetter. Poate sunt reduceri la diverse colecții de accesorii, poate este un pachet promoțional gândit să-ți facă viața mai ușoară inclusiv financiar, poate sunt oferte sau servicii speciale pentru dispozitivele tale mobile. Cum s-a ajuns la Black Friday Everyday? Din respect pentru dispozitivele mobile și, implicit, pentru cei care le tratează cu același respect.

Faptele bune și gesturile frumoase se întorc în favoarea ta

La Vetter, what goes around comes around. Într-un fel sau altul, faptele tale bune se întorc în favoarea ta. De exemplu, dacă îi asiguri telefonului tău protecția completă, cu husă și folie, și nu faci lucrurile cu jumătăți de măsură, asigurarea ExtraCare îți oferă posibilitatea să schimbi gratuit folia sau husa în cazul în care vreuna se sacrifică pentru integritatea telefonului sau ecranului.  Sau, dacă ești genul care păstrează cu grijă ani de zile un model de telefon dintr-o generație mai veche, ești răsplătit cu accesorii la prețuri speciale.

ExtraCare pentru protecție fără jumătăți de măsură

Husa și folia sunt sfinte doar împreună. Separat degeaba te rogi la ele, nu-i vor putea garanta protecție completă telefonului tău. Dar pentru cine nu face lucrurile cu jumătăți de măsură a fost creată asigurarea ExtraCare. Timp de 90 de zile, ExtraCare îți schimbă gratui folia sau husa de protecție dacă vreuna a căzut la datorie tocmai pentru ca telefonul sau ecranul să rămână intact. Atunci când faci lucrurile bine, meriți și mai multă susținere, pentru a le face și mai bine.

Din respect pentru genererațiile trecute...

La Vetter te poți bucura mereu de reduceri și oferte speciale la accesoriile pentru modelele mai vechi de telefon. Pentru că avem același respect pentru cei ce-și îngrijesc și păstrează #foreveryoung dispozitivele mobile, pentru că apreciem relațiile de lungă durată (inclusiv între om și telefon) și pentru că încurajăm comportamentele eco prietenoase. Orice telefon inteligent este realizat din materiale prețioase care în prezent sunt reciclate pentru reutilizare într-o măsură mult prea mică. Să nu-ți schimbi telefonul în fiecare în an (sau să nu ai mereu cea mai nouă versiune de telefon) are un impact în jurul tău mai mare decât crezi. Iar acest bine este adesea răsplătit la Vetter – cu reduceri pentru accesorii dedicate generațiilor trecute de iPhone, Samsung sau Huawei.

Orice vizită la Vetter este o dovadă de respect pentru dispozitivele tale mobile.

Într-un final, cea mai bună faptă pe care o poți face pentru dispozitivele tale mobile este să vizitezi cu regularitate magazinele sau shop-ul online Vetter. Fiecare vizită te va răsplăti cumva - cu reduceri, oferte speciale, pachete promoționale și multe alte surprize.

Și uite așa, e Black Friday în fiecare zi. 

Azi ce-ai mai descoperit în magazinele Vetter și pe Vetter.ro