Reading Ce este husa bumper? 3 minute Urmator Cum aleg husa pentru telefon?

Ce este husa bumper?

Atunci când îți achiziționezi un telefon este foarte important să achiziționezi și protecție pentru acesta. În acest fel te vei bucura de un produs care funcționează eficient și care rezistă în timp.

Ce tipuri de protecție pentru telefon există?

În primul rând vei căuta să protejezi ecranul. Dispozitivele cu touchscreen au ecranul sensibil, iar dacă nu folosești folii de protecție riști să îl zgârii sau chiar să îl spargi. Aceste folii de protecție sunt din diferite materiale, de la sticlă la plastic și se găsesc în variante pentru fiecare telefon în parte. Un alt dispozitiv cu care îți vei proteja telefonul este husa. Vetter oferă huse de o calitate impresionantă, fabricate din materiale foarte rezistente care au o textură aderentă, astfel încât este foarte greu să scapi telefonul din mână. Aceasta este foarte importantă, deoarece trebuie să protejeze atât de factorii externi cum ar fi umezeala sau praf, cât și de lovituri și alte șocuri. Husele sunt fabricate din materiale diverse, cum ar fi plastic, silicon sau chiar titan și lemn. În funcție de stilul tău poți alege modelul preferat, deoarece le vei găsi în diferite nuanțe, cu modele sau mesaje interesante. La fel ca foliile, acestea sunt destinate diferitelor modele de telefon și nu se pot folosi husele de la un telefon pentru altul. Acestea au decupaje în zona camerei foto și a butoanelor externe sau a spațiului destinat căștilor și încărcătorului.

Ce huse să alegi pentru telefonul tău?

Bineînțeles că îți vei alege husa telefon în funcție de necesitățile tale. Dacă știi că telefonul este supus unor situații care îi pot afecta integritatea vei apela la o husă mai rezistentă. Dacă dorești doar pentru a-l proteja de zgârieturi mici, atunci probabil nu vei avea nevoie de o husă din titan și foarte groasă. Poți alege din oferta Vetter huse fabricate din cele mai bune materiale, cu finisaj asemănător aluminiului anodizat, de o grosime foarte mică, astfel încât designul este unul minimalist. Husele bumper sunt o soluție ideală pentru persoanele care sunt predispuse la a-și scăpa telefonul. Cu modelele de huse bumper acesta va fi protejat în orice condiții. Așa cum sugerează și numele, este o husă pentru smartphone care oferă protecție părților laterale ale telefonului, având o margine ridicată din cauciuc sau plastic moale. Această husă protejează foarte bine părțile laterale, însă face față și dacă telefonul cade pe față sau pe spate. Pentru a te asigura totuși că telefonul tău este în siguranță este de preferat să ai protecție și pentru fețele acestuia, nu doar pentru margini.

Având în vedere că vei găsi huse în diferite modele și culori, este foarte ușor să ai un aspect nou al telefonului destul de des, fără a schimba aparatul propriu zis. Nu aștepta ca husa să se deterioreze înainte să o schimbi, pentru că se poate ajunge în situația în care să nu mai ofere suficientă protecție telefonului tău.