Ce se întâmplă atunci când încarci telefonul cu husa pusă pe el? - vetter.store

Ce se întâmplă atunci când încarci telefonul cu husa pusă pe el?

Cum aleg husa pentru telefon? Citit Ce se întâmplă atunci când încarci telefonul cu husa pusă pe el? 3 minute Urmator Cum să-ți protejezi telefonul atunci când plouă?

Ce se întâmplă atunci când încarci telefonul cu husa pusă pe el?

Husele pentru telefon sunt asemenea hainelor pentru noi. Purtăm haine în primul rând pentru a ne proteja, apoi pentru a arăta bine. Iar la fel ca în cazul purtării hainelor, când corpul se încălzește o dată acoperit, același lucru se întâmplă și în cazul telefoanelor. O dată pus într-o husă, telefonul va avea o temperatură mai ridicată, atât la baterie cât și la toate circuitele interne, în mod special atunci când telefonul este la încărcat.

Este bine sau nu să încarci telefonul cu husa pe el?

Atunci când este pus la încărcat cu husa telefon pe el, aceasta va păstra căldura în interiorul telefonului, iar în această situație nu este cea mai buna variantă.

Într-o lume perfectă, ar fi mai bine să nu folosești o husă când telefonul tău este pus la încărcat. Dar punerea și scoatere regulată a carcasei va crește șansele ca din greșeală să scapi telefonul și să îl spargi, și nici carcasa nu are o soartă prea bună. În cazul manipulărilor de genul acesta repetate des, carcasa își poate pierde proprietățile și poate fi deteriorată. Husele Vetter au decupajele foarte bine realizate, astfel încât poți pune telefonul în încărcător cu husa pe el fără probleme.

Însă nu vei încărca telefonul la soare, iar faptul că în încăpere temperatura nu va fi foarte ridicată, este în regulă să lași telefonul la încărcat cu husa pe el. Asta, cu excepția cazului în care folosești un suport de încărcare wireless, deoarece carcasa poate interfera cu încărcarea, mai ales dacă carcasa este mai groasă. Menținerea carcasei nu va dăuna telefonului si nici nu va afecta încărcarea. Dacă ai un fel de carcasă groasă sau o carcasă complet metalică, atunci poate că ar putea face telefonul mai fierbinte, dar majoritatea carcaselor au un design cu dispersie de căldură. Materialele folosite la fabricarea huselor Vetter sunt rezistente și de calitate, de la combinațiile de carbon cu piele ecologică și până la cele din materiale rigide, toate îți oferă o senzație unică la atingere și în același timp protecție dispozitivului tău.

Ce să faci pentru a evita supraîncălzirea telefonului tău?

În primul rând trebuie să știi că ori dacă este în husă, ori fără, telefonul tău se poate supraîncălzi în anumite condiții. Acestea sunt depozitarea în soare, deschiderea multor aplicații în același timp, manipularea permanentă și ținerea lui în mână mult timp, procesul de încărcare sau vreo defecțiune a acestuia. Nu poți evita toate situațiile descrise mai sus, însă poți să nu lași telefonul în lumina directă a soarelui sau pe suprafețe foarte încălzite. Când îl pui la încărcat asigură-te că este într-o încăpere mai răcoroasă. Verifică în permanență câte aplicații ai deschise concomitent și evită să le lași să ruleze dacă nu le folosești în momentul respectiv. Află că încărcarea telefonului cu husa pe el poate duce la încălzirea acestuia, însă este una dintre situațiile prea puțin periculoase pentru smartphone-ul tău, astfel că nu este cazul să îți faci prea multe griji din cauza aceasta.