Dăruiește respect! - vetter.store

Dăruiește respect!

 

 

Luna cadourilor a sosit. Tu ce te pregătești să le dăruiești sărbători membrilor familiei, prietenilor, colegilor sau cunoștințelor? Libertate? Protecție? Energie? Performanțe? Orice cadou de la Vetter este o dovadă de respect – pentru cei dragi și dispozitivele lor mobile.

        Dăruiește protecție

Dăruiește accesorii care oferă protecție! Ai grijă de cei dragi și de dispozitivele lor mobile! Colecțiile de huse de protecție de la Vetter vin într-o mulțime de culori, stiluri, materiale și tehnologii care mai de care mai moderne și mai performante.

Indiferent ce alegi - huse Kevlar, hybrid, crystal, soft, leather, shockproof – fii sigur/ă că oferi protecție de înaltă calitate și cu mult bun gust. Dar asigură-te că nu faci lucrurile cu jumătăți de măsură și alege o folie de protecție (Tempered Glass) pentru ecran, astfel încât să oferi protecție 100% dispozitivelor mobile. Iar atunci când dăruiești protecție completă, poți dărui și mai mai multă grijă – cu asigurarea extraCARE de la Vetter, care permite o schimbare gratuită a foliei sau husei de protecție, dacă în termen de 90 zile vreuna dintre acestea a cedat pentru a proteja integritatea dispozitivului mobil sau a ecranului.

Iar la Vetter nu doar telefoanele se bucură de protecție, ci și căștile, cheile auto sau ceasurile inteligente Apple Watch. Pentru acestea din urmă, Vetter a creat curelele magnetice KeepON care, ca și husele de protecție, vin într-o mulțime de culori, fiind totodată pe cât de cool, pe atât de rezistente și de puternice. De asemenea, Vetter a creat și protecții tempered glass pentru ecranele Apple Watch.  

        Dăruiește libertate

Dăruiește accesorii care eliberează! Libertatea este totul. Mai ales libertatea de exprimare și libertatea de mișcare. Dăruiește-le celor dragi libertatea de a comunica fără fir, oriunde, oricând - cu căștile wireless de la Vetter! Sau dăuiește-le libertatea de mișcare cu toate accesoriile auto care te scot la plimbare fără a te scoate și din zona de confort sau de siguranță. Încărcătoarele, suporții și alte accesorii auto pentru telefon de la Vetter vin într-o varietate de forme, cu o varietate de calități și pentru o varietate de nevoi.

De asemenea, pentru ca șoferul să se poată bucura de libertate chiar și când nu găsește un loc corespunzător de parcare, Vetter a creat temporary parking card – astfel încât colegii de trafic să fie tratați cu respect și orice situație să fie rezolvată.

        Dăruiește energie

        Dăruiește accesorii care încarcă bateriile oriunde, oricum, în orice condiții! Baterii externe, acumulatori, încărcătoare și stații de încărcare – la Vetter le găsești pe toate. Quick Charging? Smart Charging? MagSafe Charging? Power Delivery Charging? Alege tehnologia și dăruiește-le celor dragi confortul unei încărcări mai rapide şi mai sigure, care protejează viaţa bateriei telefonului. Vetter oferă soluții de încărcare acasă, în mașină, la job, în vacanță, oriunde... Cu fir, fără fir, magnetic... Iar calitățile acestor accesorii sunt susținute inclusiv de cablurile inteligente pe care Vetter le-a creat pentru încărcarea rapidă, sigură și performantă a dispozitivelor mobile. 

        Dăruiește performanțe

Dăruiește accesorii care cresc performațele dispozitivelor mobile! Indiferent că dăruiești accesorii office, aparate de igienizare sau suporți, crești performanțele dispozitivelor mobile, oferindu-le celor dragi experiențe mai plăcute, mai sigure și mai memorabile. Poate fi un aparat de igienizare cu UV sau cu pulverizare prin inducție, poate fi un mouseSTAND sau un alt suport pentru dispozitivele mobile, precum inelul magnetic MagStand.

La Vetter găsești atâtea opțiuni, încât nu ai cum să nu iei cele mai bune decizii și să oferi cele mai potrivite cadouri. Sunt produse și accesorii de care nici nu ne dăm seama câtă nevoie avem până nu intră în viețile noastre de zi cu zi – la birou, în mașsină, acasă. MouseSTAND-ul Vetter este cel mai recent exemplu. Dar și MagStand îmbunătățește considerabil calitatea utilizării dispozitivelor mobile. Deci atunci când dăruiești perferomanțe, dăruiești un plus de confort.

        Dăruiește respect

Din respect pentru dispozitivele mobile, Vetter te așteaptă în fiecare zi cu produse și servicii noi, oferte și promoții noi și multe alte surprize. Dăruind accesorii create din respect pentru diszpotivele mobile, dăruiești respect. Când dăruiești calitate, dăruiști respect. Atunci când ai nevoie de el, Vetter devine GiftShop-ul tău de încredere – atât online, cât și offline. Descoperă magazinele Vetter!