După cât timp trebuie să îți schimbi husa de telefon? - vetter.store

După cât timp trebuie să îți schimbi husa de telefon?

Cum să-ți protejezi telefonul atunci când plouă? Citit După cât timp trebuie să îți schimbi husa de telefon? 3 minute Urmator În cât timp se livrează husa de telefon?

După cât timp trebuie să îți schimbi husa de telefon?

Ori de câte ori cumperi un telefon nou, dorești sigur să îți iei și accesorii noi împreună cu el. Cel mai obișnuit accesoriu pe care oamenii îl schimbă la telefon este husa. Pur și simplu pentru că vor să se bucure de noul aspect pe care îl oferă smartphone-ului. Cu toate acestea, există diverse alte motive pentru care ar trebui să înlocuiești carcasa telefonului după un interval de timp.

Prin urmare o frecvență recomandată cu care să schimbi husa telefonului nu există. Îl poți schimba o dată la lună sau o dată pe an. Însă există o serie de motive pentru care ar trebui să o faci.

Motive pentru a înlocui husa de telefon

Telefoanele mobile sunt gadgeturi scumpe și ai nevoie de o protecție pentru ecran și de o husă pentru a le proteja. Dacă protecția pentru ecran nu o vei schimba foarte des, unul dintre motivele pentru care vei schimba husa este acela că vrei ca telefonul tău să arate bine și să fie remarcat. La fel ca pantofii și rucsacul, husele pentru telefon completează ținuta ta. Poți chiar să îți asortezi husa cu ce vei purta. Husele Vetter sunt într-o gamă variată de culori, astfel că poți găsi varianta potrivită pentru tine.

Un alt motiv este pentru a obține mai multă protecție. Pe termen lung, husele telefoane se uzează sau se pot rupe ca orice alt articol. Dacă husele sunt înlocuite în mod obișnuit, poți fi sigur că telefonul tău are o protecție ideală. Deteriorarea acesteia este un motiv foarte serios, probabil cel principal pentru care vei dori să schimbi husa telefonului. Este foarte obișnuit ca husele de telefon mobil să aibă zgârieturi în timp, iar acest lucru nu oferă o protecție bună dispozitivului tău.

Cu husa potrivită poți ține telefonul mai bine in mână

Telefoanele mobile sunt în primul rând ușoare, subțiri, netede și uneori dificil de manevrat. Nu sunt ca telefoanele pe care le vedeam în vremurile anterioare. Noile modele pot fi greu de prins și surprinzător mai greu de lăsat pe o masă sau pe altă suprafață. Ar fi mai bine să alegi o husă din cauciuc sau care are o formă care să te ajute să ții telefonul ferm. Vetter îți oferă huse fabricate din materiale rezistente, precum și huse cu inserție metalică potrivite pentru suportul auto, sau cu inel metalic ceea ce face ca acestea să poată fi ținute în mână cu ușurință.

Husele pătate nu arată bine

De multe ori prinzi telefonul cu mâinile murdare, iar suprafața husei primește toată murdăria și microbii. Unele pete nu se vor mai curăța și astfel husa ta rămâne pătată. Asigură-te că îți cureți mâinile înainte de a utiliza smartphone-ul. Dar dacă s-a murdărit deja, schimbă husa cu una nouă.

În concluzie, înlocuirea husei telefonului tău depinde în general de starea acesteia și de cât de bine îți rezolvă scopul. Husele de calitate pot rezista mult în timp fără să își modifice aspectul și fără să protejeze mai puțin dispozitivul.