Abonează-te la newsletter Vetter și răsfață-ți telefonul!

Poți câștiga unul dintre cele 2 vouchere în valoare de 250 lei.

În perioada 13 - 20 februarie oferim două vouchere în valoare de 250 lei pentru a te răsfăța cu produsele Vetter, special concepute pentru telefonul tău.

Vezi condițiile de participare la postarea de concurs de pe pagina de Facebook Vetter.

Scrie adresa ta de email în câmpul de mai jos și abonează-te. Primești garantat un voucher de 10% reducere.

Înscrieţi-vă la

Newsletter

vetter ACCESORII TELEFON

Cele mai vandute

Regulamentul concursului:

I. Organizator

1 Organizatorul concursului este LAMY PREMIER SRL, cu sediul în  Bucuresti, in Bd. Ion Mihalache, Nr. 172, , Sector 1, înregistrată la ORC sub nrJ40/9522/2014, având CIF RO33481407, denumit in continuare ca ORGANIZATOR.

II. Durata campaniei publicitare

1. Concursul va avea loc incepand din data de 13.02.2020, pana la data de 20.02.2020, ora 23:59. Câștigătorii sunt anunțați vineri, 21.02.2020.

2. Concursul este desfasurat online pe pagina https://www.facebook.com/Vetter.ro. Intra in concurs numai comentariile postate la postarea care anunta concursul.

 

III. Drept de participare

1. Participarea este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui carte de identitate la data inceperii campaniei publicitare.

2. Participarea la concurs presupune cunoasterea si acceptarea integral, expresa si neechivoca a prezentului regulament si reprezinta acordul expres de colectare, stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal, acordul de publicare a datelor personale (nume, prenume) in cazul persoanelor desemnate castigatoare, precum si acordul privind transmiterea datelor personale in vederea expedierii premiilor.

3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a face public numele castigatorilor la concurs.

IV. Descrierea Premiilor Acordate

1. Castigatorii premiilor oferite nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor castigate.

2. Se vor acorda două premii care constau in vouchere valorice de 250 lei fiecare.

3. Voucherele se vor folosi exclusiv pe magazinul online www.vetter.ro

 

V. Mecanismul desfasurarii concursului:

1. Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. III de mai sus;
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada concursului mentionata pe pagina de Facebook;
  • Pentru participarea la concurs participantul trebuie sa acceseze pagina de Facebook Vetter și să dea like paginii de Facebook Vetter.
  • Participantul va scrie un comentariu la postarea dedicata concursului afisata pe pagina de Facebook Vetter produsul/ produsele pe care le-ar achiziționa cu acest voucher.
  • Participantul trebuie să se aboneze la newsletter Vetter.ro.

2. Un participant la acest concurs poate castiga un singur premiu din cele mentionate mai sus.

3. Comentariile editate ulterior nu sunt luate in considerare.

4. Castigatorii vor fi desemnati de catre organizator prin la tragerea la sorti efectuata prin intermediul platformei https://commentpicker.com/ si vor fi anuntati vineri, 21 februarie 2020, pe pagina de Facebook Vetter Romania.

5. Dupa desemnarea castigatorilor concursului, Organizatorul va proceda la validarea castigurilor, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea participantilor in concurs, precum si modul de desfasurare al acestuia. Organizatorul nu poate fi facut responsabil pentru cazul in care un participant desemnat castigator nu poate fi contactat prin intermediul Facebook Messenger.

VI. Protectia Datelor Personale

1. Participarea la concurs presupune cunoaşterea si acceptarea integral, expresa şi neechivoca a prezentului regulament si reprezinta acordul expres de colectare, stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal, acordul de publicare a datelor personale (nume, prenume) in cazul persoanelor desemnate castigatoare, precum si acordul privind transmiterea datelor personale in vederea expedierii premiilor.

2. Datele personale ale participantilor vor fi folosite de Organizator in stricta conformitate cu prezentul Regulament.

VII. Limitarea raspunderii

1. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui concurs.

2. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui concurs, decizia Organizatorului este definitiva.

3. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon mobil).

4. Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se pot trimite pe adresa office@vetter.ro in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data finalizarii concursului. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.