Later Update:

Castigator: Catalin M. R.

Felicitari! 🎊

 

Cumpara in perioada 12-14 Noiembrie si poți câștiga un voucher de 500 ron!

Ai achiziționat deja, sau ești pe cale să achiziționezi un produs de pe www.vetter.ro? 

Esti inscris automat la giveaway.

 

Ce trebuie să faci? 

Trebuie doar sa finalizezi cu succes o comanda, adica sa plasezi comanda si sa ridici produsul.

 

Regulament  

Tragerea la sorți se va efectua pana pe data de 21 Noiembrie, prin intermediul site-ului random.org iar numele câștigătorului va fi publicat în această pagină și pe pagina noastră de Facebook.

 

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse exclusiv de pe www.vetter.ro, nu este transmisibil, nu este divizibil și nu se oferă rest (dacă valoarea comenzii este mai mică decat valoarea voucherului). Review-urile scrise la produse care au fost achiziționate folosind voucher (câștigat într-o ediție anterioară a concursului) nu sunt eligibile.

 

Pentru efectuarea extragerii câștigătorului într-un mod transparent și imparțial, vom folosi serviciul independent random.org. Următoarele date cu caracter personal vor fi încărcate, temporar, în această platformă: ID review, nume, email. Datele vor fi folosite de software-ul instalat pe serverele random.org, exclusiv pentru extragerea aleatorie a câștigătorilor și pentru posibilitatea interogării bazei de date de către participanți, pentru confirmarea înscrierii în concurs. La 3 luni de la efectuarea extragerii, datele vor fi șterse permanent de pe serverele random.org.

 

Pentru informații suplimentare vă rugam sa ne contactați la adresa de mail comenzi@vetter.ro