Returnare & Inlocuire produse

  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul va alege FAN Courier.
  • ATENTIE! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator. Notificarea in scris se face prin intermediul formularului de retur, disponibil in sectiunea de "My Returns" din contul utilizat la cumpararea produsului.
  • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, consumatorul va suporta costul diminuarii valorii produsului. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile calendaristice, recomandam completarea formularului de retur disponibil in sectiunea de "My Returns" din contul utilizat la cumpararea produsului, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/ primirii produsului, sau trimisa notificare de retragere prin orice mijloc dorit de cumparator. Formularul este un model si nu este obligatoriu. Formularele completate sau notificarile primite dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.
  • Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

  • Adresa RETUR: REDIRECTIONARE SEDIUL FAN COURIER STEFANESTI. 
Utilizati doar serviciile FAN COURIER 


 

ThenX | Gladly @ your service