Blog

Long live your mobile device!

vineri, 1 noiembrie 2019 10:54:35 Europe/Bucharest

Praf, nisip, lichide, zgârieturi, lovituri, căzături… Pe mâinile oamenilor, dispozitivele mobile trăiesc periculos. De noi depinde cât de bine le protejăm - cu husă și folie, pentru o protecție compactă, ermetică, totală. 

Citește Mai Mult
Postat în Protect

Sticla Temperată într-o lume greu de temperat

sâmbătă, 2 noiembrie 2019 12:30:00 Europe/Bucharest

Tempered Glass,  Sticlă Temperată, Sticlă Securizată - oricum ai vrea să-i spui, ține minte că misiunea ei să protejeze ecranul telefonului cu orice preț... Inclusiv cu prețul propriei vieți, atunci când hazardul i-o cere. 

Citește Mai Mult
Postat în Protect

Be yourSELFIE!

sâmbătă, 2 noiembrie 2019 17:45:00 Europe/Bucharest

Apreciate și criticate, selfie-urile au multe de spus despre oameni. Selfie-urile spun povești. Iar cât de autentice sunt aceste povești depinde doar de protagoniștii lor. Dar punerea în scenă nu e deloc complicată. Câteva hint-uri și accesorii foto pot transforma pe oricine într-un auto-portretist respectabil. 

Citește Mai Mult
Postat în Lifestyle

Curat murdar!

luni, 4 noiembrie 2019 13:48:00 Europe/Bucharest

Vedem totul pe telefonale noastre mobile (filme, evenimente live, felii din viețile altora etc), mai puțin milioanele de bacterii strânse pe suprafațele acestora pe parcursul unei zile. Până și pe vasul de toaletă vei găsi mai puține decât pe propiul telefon mobil. Iar asta îl face curat murdar! 

Citește Mai Mult
Postat în Lifestyle

Când telefonul distribuie răceli și gripe

marți, 5 noiembrie 2019 15:34:00 Europe/Bucharest

Telefoanele mai share-uiesc ceva: răceli și gripe! Iar dacă vrei să te "dezabonezi" de la "newsletter-ul" sezonier, asigură-te că îl cureți cum se cuvine. Altfel, patogenii pot supraviețui pe suprafața lui mult și bine. 

Citește Mai Mult
Postat în Lifestyle

Black Friday for real!

vineri, 15 noiembrie 2019 09:04:26 Europe/Bucharest

Ai văzut ce reduceri te așteaptă în magazinele Vetter? Din respect pentru dispozitivele tale mobile, te așteptăm în shop-ul online www.vetter.ro și în orice Vetter Concept Store din București, Otopeni și Cluj, să te bucuri de Black Friday pe bune - cu oferte bune și decizii și mai bune!

Citește Mai Mult

2019 e încă aici să te surprindă!

sâmbătă, 23 noiembrie 2019 10:12:21 Europe/Bucharest

Două magazine noi, un nou look Vetter Concept Store și noi produse! Poate credeai că anul s-a terminat și te gândeai deja la ce poate aduce următorul, dar 2019 continuă să te surprindă! Bucură-te de fiecare zi din an rămasă, cu surprizele pe care Vetter le-a pregătit pentru tine și dispozitivele tale mobile! 

Citește Mai Mult

Servus, Cluj!

sâmbătă, 23 noiembrie 2019 10:56:28 Europe/Bucharest

Bine ne-ai găsit în Iulius Mall Cluj-Napoca! Cel de al 5-lea Vetter Concept Store a ajuns în Transilvania, ducând mai departe o misiune dificilă - aceea de a proteja dispozitivele mobile, de a le da putere, a le elibera și a le îmbunătăți pentru tine! Respect your mbile device, Cluj! 

Citește Mai Mult

Afișare 8 Articol(e)